1Z0-475問題集、1Z0-475試験対策、1Z0-475勉強資料、1Z0-475フィードバック、1Z0-475出題範囲

Testpassportは受験者を助けて試験の準備をして、Oracle SOA 1Z0-475試験に合格するサイトですから、受験者のトレーニングにいろいろな便利を差し上げます。
弊社のOracle SOA 1Z0-475問題集が候補者に助けをもたらしたことができることを知ることができます。
弊社のOracle SOA 1Z0-475試験対策は最も保障があって、君の最良の選択になります。
あなたがショッピングカートに弊社のOracle SOA 1Z0-475勉強資料を追加した場合、あなたは多くの時間と労力を節約します。
弊社のOracle SOA 1Z0-475試験参考書は貴重な時間やお金を節約し、気楽に試験合格になれます。

Oracle SOA 1Z0-475フィードバックをご参照ください

1Z0-475合格
先日、1Z0-475を受験し、試験合格できました。購入した問題集を何度も解き直していくことによって勉強して、しっかり覚えました。とても役に立ちました。ありがとうございました。

弊社のOracle SOA 1Z0-475勉強材料を使用することを選択した候補者の多くは、一度だけのための1Z0-475試験に合格しています。
弊社のOracle SOA 1Z0-475認定問題集は多くの認証業界の評判を持っています。
弊社のOracle SOA 1Z0-475受験対策はあなたを助けるために迅速かつ便利なトレーニングツールを見つけることができます。
弊社のOracle SOA 1Z0-475参考書はあなたが必要とした一切の試験トレーニング資料を準備して差し上げます。

Oracle ITアーキテクチャーSOA 2013認定アーキテクチャースペシャリストの認定資格は、アーキテクチャー中心の変換、プログラム、またはプロジェクトの戦略、計画、および実行を指導するエンタープライズアーキテクト、ソリューションアーキテクト、およびITアーキテクトから構成されます。

試験番号:1Z0-475
試験のタイトル:Oracle ITアーキテクチャーSOA 2013の要点
所要時間:120分
質問の数:79
合格点:71%
ベータ試験のスコアレポートは、およそ2013年11月8日にご利用いただけます。ベータ試験の結果へのアクセス方法に関する説明が記載されたメールが届きます。
ビュー合格スコアポリシー
検証済み:この試験は、Oracle SOA Suite 11gで検証されています。
フォーマット:複数の選択肢

1Z0-475出題範囲:

Service Oriented Architecture (SOA) Foundation
Explain the value proposition for SOA
Describe the fundamental aspects of a Service
Explain Service versioning
Describe the capabilities of Service infrastructure
Apply the architecture principles of SOA
Apply the conceptual architecture for SOA to solve business problems
Apply the technologies and industry standards that are of particular relevance to a SOA
Describe how the ITSO Service meta-model relates to other industry service meta-model

SOA Infrastructure
Explain the architecture principles for SOA infrastructure
Describe the conceptual architecture and infrastructure capabilities
Apply the Logical View components of the SOA and show how they are connected to each other
Create the Product Mapping View to illustrate how Oracle products can be used to realize the architecture
Describe the Deployment View of SOA infrastructure
Describe the Process View of SOA infrastructure
Describe the Development View of SOA infrastructure

Service-Oriented Integration
Explain Service-Oriented Integration and how this differs from more traditional integration approaches
Describe principles that should be met by any architecture that purports to support a service-oriented approach to integration
Apply Logical View components of the SOI architecture and show how they are connected to each other
Describe the Development View of Service-Oriented Integration
Describe the Process View of Service-Oriented Integration
Describe the Deployment View of Service-Oriented Integration
Create the Product Mapping View to illustrate how Oracle products can be used to realize the architecture
Use integration patterns and message exchange patterns to identify best approaches for integration scenarios

SOA Roadmap Creation
Describe the process for creating a roadmap for a strategic SOA initiative
Describe the key concepts for the SOA Maturity Model
Use the Service Candidate Selection Framework to justify Service Candidates
Describe the Project Selection Framework

SOA Governance
Describe the SOA Governance Framework
Describe the importance of SOA governance and how it relates to IT governance
Describe the SOA Governance Model
Apply SOA vitality governance
Apply SOA portfolio governance
Apply Service lifecycle governance
Apply Solution lifecycle governance
Apply SOA organization governance
Explain the concept of continuous improvement for SOA governance

Software Engineering in an SOA Environment
Describe the Service Engineering Framework
Explain the Service lifecycle
Determine the impact of SOA Requirements Management to an existing software development process
Determine the impact of Service Identification and Discovery to an existing software development process
Determine the impact of Service Release Planning to an existing software development process
Determine the impact of Service Design to an existing software development process
Determine the impact of Service Implementation to an existing software development process
Determine the appropriate approach to Service Testing
Describe Service Deployment and Management

Identifying and Discovering Services
Explain Service portfolio management and reuse
Explain why and how SOA requirements management differs from traditional requirements management
Apply the SOA requirements management process
Apply the process for identifying Service Candidates
Apply the justification process for Service Candidates
Apply Service boundary analysis
Describe business function modeling and decomposition
Describe data modeling for SOA
Explain Service naming guidelines

Determining ROI of SOA through Reuse
Explain the approach to determine the value of reuse
Determine the value of existing assets for an SOA business case
Determine the savings from reuse of existing assets for an SOA business case

弊社のOracle SOA 1Z0-475問題集はあなたが楽に試験に合格することを助けます。
弊社のOracle SOA 1Z0-475受験対策は非常に良好であり、非常に高速な更新レートを持っています。
最も高効率なのOracle SOA 1Z0-475勉強資料は、きっと良いツールを利用することですね。
弊社のOracle SOA 1Z0-475問題集は実際試験の問題をすべて含めることができるだけでなく、問題集のソフト版はOracle SOA 1Z0-475試験の雰囲気を完全にシミュレートすることもできます。
Oracle SOA 1Z0-475無料サンプルをご参照ください

1.An IT organization already has a mixture of products that they are using for their application integrations. They want to map their products onto the service-oriented integration architecture.
What guidance do you give them for accomplishing this task?
A. The capabilities in a product are identified and then the product is mapped to the architecture based on those capabilities. A product can map to more than one layer of the architecture.
B. The capabilities in a product are identified and then the product mapped to the architecture based on those capabilities. The product is mapped to the layer of the architecture where the most capabilities lie.
C. A product is compared to the Oracle products that are already mapped onto the architecture. The product is mapped onto the architecture as a replacement for the most similar Grade product,
D. A product is compared to the Oracle products that are already mapped onto the architecture. If the product provides all the capabilities of an Oracle product, the product replaces that Oracle product.
E. Products are not directly mapped onto the architecture; only the capabilities provided by the products are mapped onto the architecture.
Answer: A

2.Which two statements are true with respect to SOA Services?
A. A Service must not have any dependency on the identity of the consumer that invokes it.
B. Services should be aware of the protocol used to invoke them, where they physically exist, and on what type of hardware or operating system they run.
C. In order for Services to be versatile and support reuse, there must be no separation of concerns in terms of what they do and how they are used.
D. Services must not be tied to any particular physical location.
Answer: A,D

3.Which three statements differentiate SOA requirements from project requirements?
A. SOA requirements are not owned by any single application, consist of their own lifecycle, and are managed independently.
B. SOA requirements are developed iteratively with the business and mapped onto the enterprise business function model.
C. SOA requirements have a classification that reflects the project that implemented them.
D. SOA requirements are managed at the enterprise level.
E. SOA requirements are concerned with the Services that deliver integration capabilities.
F. SOA requirements are refined into project requirements.
Answer: A,B,C

4.You have identified an existing Service that you would like to re-use. You need to submit a Service consumption request.
Which two items are most appropriate to put into the request?
A. Data that you want to consume from the Service
B. Expected load that you will put on the Service
C. Expected usage profile, such as days of the week or hours in the day
D. Type of client that will be connecting to the Service
Answer: B,C

5.You work in a highly regulated industry. Regulatory and security requirements are changing constantly. But your current enterprise application development platform is burdensome when updating solutions to cater for these regulatory and security requirements.
How can SOA be best utilized in addressing your challenge?
A. A set of regulatory and security Services can be developed that addresses all of the requirements. These regulatory and security Services can then be consumed by Business Activity Services. This allows updated regulatory and security functionality to be automatically applied to all Business Activity Services.
B. Each solution codes its own regulatory and security functionality. This functionality can then be service-enabled so that other solutions can consume it. This allows for reuse of regulatory and security functionality.
C. Utilize a policy-driven service infrastructure to decouple regulatory compliance checks and security policies from the Service implementation. This allows for a more centralized and dynamic change control.
D. Regulatory and security functionality are implemented as a set of database stored procedures. As Services are consumed, the service bus executes the relevant stored procedures and applies them to the service payload. This allows for a centralized control environment while utilizing a mature technology to apply regulatory and security functionality.
Answer: C

6.A consumer invokes a synchronous request/response but the service only supports asynchronous request/response.
Which service infrastructure capability resolves the differences between the invocations of the consumer and provider?
A. Transport Mediation
B. Transformation Mediation
C. Service Routing
D. Message Exchange Pattern Mediation
E. Dynamic Binding
Answer: C

7.Which of the following statements describes how the layers in the service-oriented integration architecture interact?
A. Upper layers in the architecture use capabilities provided by any of the lower layers in the architecture.
B. A layer in the architecture uses capabilities provided by the adjacent layers, that Is, the layer-above and the layer below.
C. A layer in the architecture uses capabilities provided by the adjacent lower layer in the architecture.
D. A layer in the architecture uses capabilities provided by the adjacent upper layer in the architecture.
E. The layers in the architecture expose functionality to the User Interaction Systems, but do not interact.
Answer: A

8.When considering the interface design for an enterprise-wide Service you have been guided by the SOA Reference Architecture to consider a document style data format first.
Why is that?
A. Large amounts of data can be exchanged with document-style interfaces.
B. This will provide the greatest opportunity for re-use from the widest possible number of consumers.
C. Document-style interfaces provide for tight coupling between consumers and service providers.
D. Document-style interfaces tend to be quite fine-grained so that they can be re-composed in innovative ways.
E. Document-style interfaces provide for tight coupling between consumers and service providers.
Answer: C

9.A key aspect of your SOA initiative includes a clear and consistent definition of a service.
Which three statements are true in Oracle’s definition of a Service?
A. A Service is a means of packaging reusable software building blocks to provide functionality to users, applications, or other Services.
B. A Service is comprised of Implementation code and a WSDL by which it is described.
C. A Service is only used for wrapping legacy systems to enable easier integration,
D. A Service is an independent, self-sufficient, functional unit of work.
E. A Service is discoverable, manageable, and measurable.
F. A Service is a Java-based component.
Answer: A,D,E

10.What is the reason to have separate production, services, and maintenance networks in the product deployment of the service-oriented integration architecture?
A. The separate networks provide the necessary bandwidth to support the architecture. Theproduction network is used exclusively by the applications in production. The service network is used exclusively for calling SOA Services- The maintenance network is dedicated to providing administration servers and operations terminals access to control applications, services, and Infrastructure.
B. The separate networks provide the necessary bandwidth to support the architecture. Theproduction network Is used exclusively by the applications in production. The service network is used to test SOA Services before moving them to production. The maintenance network is used exclusively to perform maintenance tasks on the production applications, services, and infrastructure.
C. The separate networks provide the necessary security to support the architecture. The production network is connected to the intranet and internet. The service network provides connectivity to the SOA Services but no access to the internet. The maintenance network is dedicated to providing administration servers and operations terminals access to control applications, services, and infrastructure.
D. The separate networks separate different types of network traffic. The production network Is used exclusively by the systems in production. The service network is used to test SOA Services before moving them to production. The maintenance network is dedicated to providing administration servers and operations terminals access to control applications, services, and infrastructure in production and test
E. The separate networks separate different types of network traffic. The production network connects to the existing production environment and provides access to the service discovery and to the service bus. The service network provides connectivity between the service bus and SOA Services only; thereby preventing service consumers from bypassing the service bus. The maintenance network is dedicated to providing administration servers and operations terminals access to control applications, services, and infrastructure.
Answer: A

11.Which two statements are true of Oracle’s SOA Governance Framework?
A. Replaces traditional governance frameworks
B. Defines the need for principles, policies, processes, roles, and Infrastructure
C. Contains an SOA Governance Reference Model
D. Defines SOA Governance as a one-off project
E. Can be fully implemented using a registry and a repository
Answer: B,C